söndag 12 december 2010

Peking WarmaHordes Open #2!

Johan boostar sina slag och annonserar skamlöst en fet 50p turnering i Februari!

Turneringstråd på Gotapair!

Peking är staden och den högt skattade lokalen på kulturkammaren är åter platsen. GM på plats med konventsgolv och Hotell Styvis kanske åter öppnar upp sin "all inclusive fredag" med roffel-katter, malplacerade kaffemuggs underlägg, Matildas hembakade och allt annat man kan tänka sig. Vad mer kan man önska sig?

Jo självklart att få möta den regerande 35p mästaren med sina självspelande troll! Men om det lär de lärda tyvärr tvista, då jag flyttar bara två veckor innan och kommer vara mitt uppe i komma-i-ordning stöket. Jag får se till att göra sambon en rejäl tjänst om hon ens ska överväga att låta mig åka iväg. Sedan får vi även se hur det är med hjärtat oxå. Väldigt drygt att behöva ta med det i beräkningen, men just nu så är det så.

Jag lovar att göra mitt bästa, så får vi se. Om inte annat får jag sitta och teoretisera fram 50p listor bara för skojs skull.

Iaf, se till att anmäla er!

//Stefan

tisdag 7 december 2010

Tidigt paket

Efter lite strul med vad som fanns i lager och inte så har min uppdatering till Menoth dimpt ner i brevlådan. Det bidde spelets största autoinclude: Menoth choir, och på det även en vassal och en reclaimer.

Och nu har jag hamnat i tvivel... jag hade från början tänkt att ha ännu en heavy i min lista som jag skrev om i en tidigare post. Meeeen... nu börjar det klia i fingrarna att gå fullt ut i en Dervish-spam och snickra in två sådana till i listan.

Då skulle den se ut ungefär såhär:

Amon Ad-Raza

Reckoner
Devout
Dervish
Dervish
Dervish
Dervish

Max Temple flameguards
Min Choir

Vassal
Reclaimer

En jäkla massa jacks blir det... men jag tror det kan vara roligt.
Vad tror ni? En tung till eller light jack-spam all the way?

//Stefan