lördag 28 januari 2012

Akenkaset utökar med nya skribenter!

Som en naturlig expansion av vår strävan att bli större och bättre, tar vi ännu ett steg efter lanseringen av webbshopen; vi utökar med att ge alla Akenkasets medlemmar tillgång till bloggen!

Det som en gång startade som min alldeles egna lilla hörna, på det som i folkmun kallas "internet", kommer nu att befolkas av skribenterna Styvis, Pirrekurr, MattiasH och JohanA utöver mig*. Förhoppningsvis leder det till att bloggen blir aktivare och förser vår community med än mer vridna Akenkaset vinklingar på vår gemensamma hobby.

Jag välkommnar mina medskribenter med ett rungande HURRA! Och ser med tillförsikt fram mot ett spännande 2012 i Akenkasets tecken.

Leve revolutionen!


*I skrivande stund har Styvis, Pirrekurr o Mattias H tackat ja, men jag betvivlar inte att JohanA kommer att tacka ja han med.

5 kommentarer:

  1. Det här kommer at bli något helt sensationellt, något världen aldrig beskådat förut.

    Jag funderar på att specialisera mig mot mode och om jag får barn stå för baby-bloggandet.

    SvaraRadera
  2. Ja men jag vill hellre ha ett helt unikt område att specialisera mig emot. Rymden håller ju NASA på med också.

    SvaraRadera
  3. Vafan. Alla vet ju att jag har planerat att blogga om mina kläder i flera år. En bild med dagens outfit och en kommentar: Måndag. Jeans och T-shirt. Tisdag: Jeans och T-shirt, Onsdag: Jeans och T-shirt, Torsdag: Jeans och T-shirt, Fredag: Jeans och T-shirt, Lördag: Jeans och T-shirt, Söndag: Jeans och T-shirt osv...
    /Pierre

    SvaraRadera
  4. Shit. Jag hade glömt att jag startade en blogg för ett par år sedan för att på riktigt göra den där modebloggen som jag nämnt ovan. Det ser ju ut som om jag hållit på aslänge med bloggande i min profil.

    SvaraRadera