måndag 30 januari 2012

Snart 10.000 träffar!

Den närmaste dagen, om det fortsätter i den här takten, lär vi nå 10.000 träffar sedan bloggen startades. Det är väl ca 1/4 av vad Kissie har på en dag, men jag vill hävda att den här bloggen är lite hårdare nischad. Det är ändå en milstolpe väl värd att uppmärksammas. Jag utlovar en liten överraskning till er alla när det väl händer. Och jag kan lova er att det är något alla har gått och suktat efter sedan ni var små, men som ni inte vetat om!

Så klicka på och håll ögonen öppna!

lördag 28 januari 2012

Akenkaset utökar med nya skribenter!

Som en naturlig expansion av vår strävan att bli större och bättre, tar vi ännu ett steg efter lanseringen av webbshopen; vi utökar med att ge alla Akenkasets medlemmar tillgång till bloggen!

Det som en gång startade som min alldeles egna lilla hörna, på det som i folkmun kallas "internet", kommer nu att befolkas av skribenterna Styvis, Pirrekurr, MattiasH och JohanA utöver mig*. Förhoppningsvis leder det till att bloggen blir aktivare och förser vår community med än mer vridna Akenkaset vinklingar på vår gemensamma hobby.

Jag välkommnar mina medskribenter med ett rungande HURRA! Och ser med tillförsikt fram mot ett spännande 2012 i Akenkasets tecken.

Leve revolutionen!


*I skrivande stund har Styvis, Pirrekurr o Mattias H tackat ja, men jag betvivlar inte att JohanA kommer att tacka ja han med.

tisdag 24 januari 2012

Akenkaset Clothing!

Efter två veckors tystnad är Akenkaset tillbaka - with a vengance!

Jag har äran att presentera "Akenkaset Clothing" våran alldelse egna webbshop med kläder och artiklar anpassade för den svenska warmahordes scenen.

"Klä dig med stil, klä dig som en A.P.A" är vårt motto. Och vi erbjuder T-shirten som alla vill ha på nästa turnering. Var först med att kunna stoltsera med en äkta fanboy T-shirt eller klunka kaffe ur en fanboy mugg.

Än så länge är utbudet inte så stort, men det lär växa med tiden och jag ser gärna att man lämnar idéer och förslag på designer/texter som vi kan lägga till vårt sortiment allt efter som.

Så vad väntar ni på! Köp! Tryck bara på T-shirten i högra hörnet och du är ett par  knapptryckningar bort från att vara lika snygg som jag!


*jag tar en medioker provision på 12:- för varje produkt

tisdag 10 januari 2012

LinCon 2012

Jag har äran att få bekräfta ryktet om att Akenkaset har tagit LinCon i besittning och blir arrangörer för Warmahordes turneringarna 2012!

Vi kommer att se till att turneringen på Lincon blir den turnering du inte vill missa under året. Eller i livet heller för den delen. Du kommer ljuga för dina barnbarn att du var där om de frågar, och du inte kan leva med att du missade den.

Kristi himmelsfär är det som gäller. En tvådagar 50p och en 35p endagars.
All aktivitet A.P.A cerifierad. Garanterat underhållande.

Anmäl er för i helvete!

Anmälning på Gotapair.se

Över o ut!

torsdag 5 januari 2012

Listbyggande inför Defcon och att sälja ut Blom

Igår fick jag äntligen till en match med en av mina tänkta Defcon listor mot min egen Mr. Muyiagi; Dan. Det blev en otroligt blodig match när våra listor drabbade samman och trots att Dan både fuskade och åt upp alla saffransskorpor så fick jag förnedra honom och hans Damianolista, med en 3-1 vinnst i fjärde rundan på scenariot "outflank, outfight, outlast". Listan är jag överlag riktigt nöjd med och för mig bryter den sig ut ur mitt vanliga list-tänk. Vi får se om den kan överraska lite i turneringssamanhang. Utan att avslöja för mycket kan jag iaf visa den här retucerade bilden så får ni gissa bäst ni vill vilken caster det kan röra sig om:



Har tagit lite bilder till en battlereport, men insåg att den kanske skulle bli lite väl avslöjande, så den får vänta tills efter helgens turnering.

Sedan har jag under julledigheten tagit mig tiden att skriva ihop en tactica på PP:s trollforum om hur man bäst tar sig ann pKreoss ur ett trollperspektiv. Allt för att jag ska vara så väl förberedd på att ta mig ann Blom och hans Meniter ifall jag snubblar över honom i turneringen. Men samtidigt kan den säkert vara till hjälp för många andra då den levererar lite allmäna tipps, så varsågoda att läsa på:


Nu gäller det bara att försöka spika min andralista, men i gårkväll kom jag på ungefär hur den ska se ut. Ska ta o finaliser den under dagen.

över o ut!