måndag 28 november 2011

A.P.A


A.P.A lät ju bara så mycket bättre än A.B.C. Nu måste vi bara börja bära Adidas sneakers, Stone Island jackor och Fred Perry tröjor. Sedan smäller vi på när ingen anar!

Lokal är fixad i Stockholm och vi från Peking tackar ödmjukast för att våra tåbiljetter inte var kastade i sjön. Ska bli roligt att kröna årets "Våldslucia"  med blod, mätstickor och markörer. Nedräkningen har börjat och Dan har redan turneringsångets.

2 kommentarer:

  1. Jag känner att hädanefter är det som A.P.A vi ska bli kända. Bara Akenkaset känns nu som gårdagen, A.P.A är morgondagen. Jag känner att det är dags att vi väljer våra våldsnamn. I ett gäng så heter man inte Kalle Hjulrbo utan coola namn som The Killer eller E-gangsta. För att hjälpa folk igång kommer här lite namnförslag: Gorillah Killah, Chimp-An-Zee (CAZ), Clyde (Orangutangen från Clintanfilmerna), Dirty Ape, Silkesmarmosettapan, Le Muur, Cornelius (Apornas Planet), Marky Mark (nya Apornas Planet) och Gibbonz. Själv ska jag börja hänvisa till mig själv som Doktor Zaius BNSMD Esquire IV (Bringer of Not So Much Destruction).
    /PirreApa/Dr Zaius

    SvaraRadera
  2. Skönt att vi nu alla är överens om ett konformt alternativ.

    Doktor Zaius är ett bra namn.

    Silkesmarmosette passar Stefan perfekt. Ett annat alternativ skulle kunna syfta på Teenage Mutant Ninja Turtles också, eller Bamse.

    Primate Ryan (från klubben + B13 + WW2) tycker jag låter stiligt på mig själv.

    Trazan och Banarne skulle också kunna vara en inspiration.

    SvaraRadera